HAVE ANY QUESTIONS? CLICK HERE
Di - do - vr: 09:00 - 18:00

Ma en Wo: Gesloten
Zat 09:00-16:00

+31 43 459 2000
Strucht 41A

6305 AE  Schin op Geul

Image

8 onbekende klimmen in en Rond Limburg
Race

Met 8 beklimingen is deze route een echte beproeving. De start en finish ligt bij Cycles Jean Habets en vanuit het vertrek is het eerst vlak voordat de eerste echte kuitenbuiter al opdoemt. De Dodeman is de zijkant van de Keutenberg en doet zijn naam eer aan, de stijgingspercentages lopen meteen flink op! Over het plateau van Margraten is er tijd om op adem te komen voordat er wordt afgedaald richting Mesch, waar we de grens oversteken. Eenmaal in Voeren is het even goed opletten of de goede afslag genomen wordt voordat de beklimming van de Stashaag op het menu staat. 

Na deze semi-verharde, autovrije bekliming rijden we door Noorbeek richting Ulvend om af te dalen naar Sint-Martens-Voeren. De route gaat terug naar Sint-Pieters-Voeren waar de volgende helling wacht. De Schophemerheide laten we achter en na Ulvend wordt via de Planck afgedaald naar Sint-Pieters-Voeren. De beklimming van Rullen brengt je naar het plateau waar je de grote weg oversteekt om af te zakken richting Hagelstein en vervolgens Hombourg. 

Via Hombourg kom ligt de volgende beklimming al op je te wachten, de Rue de Graaf. (Let op slecht asfalt). Daarna ga je door Moresnet en Gemmenich weer terug het Limburgse land in waar de Eperbaan op je ligt te wachten. Via Vijlen en het buurtschap Melleschet gaan we over Harles richting Lemiers. De klim richting Orsbach zal de volgende hindernis in je tocht zijn. De route gaat door Bocholtz en Simpelveld om de oude Huls te bedwingen, na deze beproeving is het zachtjes afdalen richting de Fromberg en weer terug richting Schin op Geul en Cycles Jean Habets.

Voor meer routes en inspiratie neem je een kijkje op de routes pagina.

 

DOWNLOAD ROUTE

 

Cycles Jean Habets
Strucht 41A, 6305 AE  Schin op Geul
Tel: +31 43 459 2000
E-mail: jean.habets@hetnet.nl

cycle-jean-habets-logo-30.png

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 09.00-18.00 uur
Wo: Gesloten
Do: 09.00-18.00 uur
Vr: 09.00-18.00 uur
Za: 09.00-16.00 uur
Zo Gesloten

Search